Beste stopcontact verwarming van 2024, hier de top 4
14 mei 2024 

Beste stopcontact verwarming van 2024, hier de top 4

Ben je opzoek naar een duurzame en goedkope manier om je huis te verwarmen? Dan kan een stopcontact verwarming helpen als extra verwarming. Daarnaast kun je op deze manier hoge energiekosten besparen!

In dit aritkel neem ik je mee in de mogelijkheden van stopcontact verwarming. Zo kun je op een relatief goedkope manier wat doen aan je energiekosten en ben je ook nog eens duurzaam bezig! Daarnaast neem ik je mee in een aantal eigenschappen die je gaan helpen om de juiste keuze te maken!

Top 4 stopcontact verwarming

Geen zin of tijd om het hele artikel door te lezen? Hieronder kun je de top 4 beste stopcontact verwarmingen terugvinden! De genoemde opties kwamen als beste uit de test:

 1. Mozy AD 7726
 2. VERK stopcontact verwarming
 3. TROTEC stopcontact verwarming tfc 1
 4. Ecom stopcontact verwarming

Top 4 beste stopcontact verwarming tfc

Meer informatie over de vier beste stopcontact verwarmingen

Wil je meer weten over de top 4 beste soptcontact verwarmingen? Hieronder kun je meer informatie vinden over de geteste modellen!

1. Mozy AD 7726

Ben je opzoek naar een stopcontact verwarming die een grote ruimte verwarmt? Dan is de Mozy AD 7726 een fantastische optie!

Het vermogen van deze stopcontact verwarming bedraagt 1500W. Dankzij dit vermogen in combinatie met het keramische element is deze stopcontact verwarming in staat om ruimtes tot 32m2 te voorzien van warme lucht.

Het voordeel van een stopcontact verwarming is dat deze klein zijn van formaat. Hierdoor zijn ze makkelijk op te bergen en nemen ze weinig ruimte in.

Dit type stopcontact verwarming heeft meerdere ventilatiestanden. De eerste ventilatiestand zorgt ervoor dat de warme lucht rustig de kamer in wordt geblazen. Gaat dit je niet snel genoeg? De tweede stand zorgt ervoor dat de warme lucht snel de kamer in wordt geblazen.

Niet geheel onbelangrijk, dit type beschikt over brandveilige keramische elementen. Dit zorgt ervoor dat het een veilige kachel is. Daarnaast ben je gelijk tegen oververhitting beschermd. Dit wordt ook bevestigd door het tfc 1 e keurmerk.

Qua gebruiksvriendelijkheid is dit type een kweste van plug in and play. Je stopt verwarming in het stopcontact. Je kiest de warmte en de ventilatie en het apparaat gaat voor je aan de slag!

Kortom, ben je opzoek naar een stopcontact verwarming die zorgt voor een snelle verspreiding van warme lucht in grote ruimtes? Dan is de Mozy AD 7726 de beste optie.

Dit type stopcontact verwarming schaf je aan vanaf €32,95!

Voordelen Mozy AD 7726

 • Vermogen van 1500W
 • Geschikt voor grote ruimtes
 • Uiterst gebruiksvriendelijk
 • Goede prijs-kwaliteitverhouding

Nadelen Mozy AD 7726

 • Geen

Mozy AD 7726 best geteste stopcontact verwarming

2. VERK stopcontact verwarming

De VERK stopcontact verwarming is de ideale optie om de kleinere ruimtes mee te verwarmen.

Deze stopcontact verwarming beschikt over een vermogen van 400W. Hierdoor is dit model ideaal om ruimtes tot 10m2 op de gewenste temperatuur te krijgen.

Qua gebruiksvriendelijkheid werkt deze stopcontact verwarming ook fijn. Zoals de naam al zegt plug je hem makkelijk in het stopcontact en het gaat voor je werken.

Dit type beschikt ook over meerdere standen. De eerste ventilatiestand zorgt voor een rustige verspreiding van de warmte. De tweede stand zorgt voor een blower effect waardoor de warmte snel de ruimte in wordt geblazen.

Heb je jonge kinderen? Dan hoef je niet bang te zijn dat deze hun handen branden aan deze keramische stopcontact verwarming. Dankzij het TFC 1 E keurmerk weet je zeker dat dit type voldoet aan alle veiligheidsnormen. Wanneer je het apparaat uitschakelt dan koelt het apparaat in no time af, hierdoor is de veiligheid absoluut betrouwbaar.

Kortom, ben je opzoek naar een mobiele keramische verwarming? Dan is de VERK stopcontact verwarming ideaal voor kleinere ruimtes.

Dit model schaf je aan vanaf €15,50!

Voordelen VERK stopcontact verwarming

 • Vermogen van 400W
 • Geschikt voor kleinere ruimtes
 • Uiterst gebruiksvriendelijk
 • Goede prijs-kwaliteitverhouding

Nadelen VERK stopcontact verwarming

 • Geen

VERK stopcontact verwarming

3. TROTEC stopcontact verwarming tfc 1

De TROTEC stopcontact verwarming tfc 1 is ook een fijne stopcontact verwarming om in huis te hebben!

Deze stopcontact verwarming tfc 1 heeft een vermogen van 500W. Ruimtes tot 10m2 heeft die daardoor in no time voorzien van warme lucht. Ideaal dus voor bijvoorbeeld badkamer tijdens de koude wintermaanden.

Ook dit betreft een plug in and play model. Simpel gezegd stop je het apparaat in het stopcontact. Je stelt de warmte en de ventilatiestand in en hij gaat voor je aan de slag. Bijkomend voordeel is dat je natuurlijk geen loshangende snoeren in je huis hebt hangen.

Qua veiligheid voldoet dit type aan alle veiligheidsnormen die er zijn. Door het TFC 1 E keurmerk is doorbranden volledig uitgesloten. Wanneer dit stopcontact de ingestelde temperatuur heeft bereikt dan gaat die over op een automatische uitschakeling.

Kortom, vanaf €34,99 heb je een uiterst duurzaam handige heater die zorgt voor directe warmte in de kleinere ruimtes.

Voordelen TROTEC stopcontact verwarming tfc 1

 • Vermogen van 500W
 • Geschikt voor kleinere ruimtes
 • Uiterst gebruiksvriendelijk
 • Goede prijs-kwaliteitverhouding

Nadelen TROTEC stopcontact verwarming tfc 1

 • Geen

TROTEC stopcontact verwarming tfc 1

4. Ecom stopcontact verwarming

De Ecom stopcontact verwarming betreft het type keramische stopcontact kachel.

Deze stopcontact heater heeft een vermogen van 500W en zorgt met zijn 3 warmtestanden voor een aangename warmte in een kamer van 10m2.

Net zoals alle andere geteste modellen is ook deze mini heater nauwelijks groter dan je hand. Kortom, dit neemt nauwelijks tot geen ruimte in.

Gebruiksvriendelijk is dit model ook zeker. Ook in dit geval stop je hem in het stopcontact. Wanneer je klaar bent wordt de heater zo uit het stopcontact genomen. Vanzelfsprekend kun je dit type heater ook in het stopcontact laten zitten. Wat daarbij prettig is, is dat dit model beschikt over een energie efficiënte automatische uitschakelfunctie.

Dit model beschikt over veiligheidskeurmerk TFC 1 E. De keramische verwarmingselementen zijn dus tegen oververhitting beschermd.

Kortom, vanaf €24,99 heb je een keramische stopcontact verwarming die voldoet aan alle veiligheidskeurmerken.

Voordelen Ecom stopcontact verwarming

 • Vermogen van 500W
 • Geschikt voor kleinere ruimtes
 • Uiterst gebruiksvriendelijk
 • Goede prijs-kwaliteitverhouding

Nadelen Ecom stopcontact verwarming

 • Geen

Ecom stopcontact verwarming tfc

Waar hou je rekening mee als je een stopcontact verwarming gaat kopen?

Wanneer je opzoek bent naar een energiezuinige verwarming kan een stopcontact verwarming uitkomst bieden. Maar met welke wensen kan en wil je allemaal rekening houden? Onderstaand kun je een aantal eigenschappen terugvinden die je kunnen helpen om de juiste keuze te maken voor jouw situatie.

Vermogen

Het vermogen van de stopcontact verwarming bepaalt hoeveel warmte deze kan produceren. Het is belangrijk om het vermogen af te stemmen op de grootte van de ruimte die je wilt verwarmen. Een te laag vermogen kan resulteren in onvoldoende verwarming, terwijl een te hoog vermogen kan leiden tot overmatig energieverbruik. Het controleren van het vermogen helpt je een stopcontact verwarming te kiezen die geschikt is voor je specifieke behoeften en ruimte.

Vermogen

Veiligheid

Veiligheid is een absolute prioriteit bij het kiezen van een stopcontact verwarming. Controleer of het model voorzien is van de nodige veiligheidsvoorzieningen, zoals oververhittingsbeveiliging en een stevige behuizing die bestand is tegen hitte. Het is ook verstandig om te controleren of het voldoet aan de geldende veiligheidsnormen en certificeringen.

Veiligheid

Gebruiksvriendelijk

De gebruiksvriendelijkheid van een stopcontact verwarming is belangrijk voor een probleemloze ervaring. Let op kenmerken zoals eenvoudige bedieningselementen, duidelijke instructies voor installatie en gebruik, en eventuele extra functies die het gebruik gemakkelijker maken, zoals programmeerbare timers of afstandsbedieningen. Een gebruiksvriendelijke stopcontact verwarming maakt het gemakkelijker om te genieten van comfortabele warmte zonder gedoe.

Gebruiksvriendelijk

Prijs

De prijs van een stopcontact verwarming kan variëren afhankelijk van factoren zoals vermogen, functies en merk. Het is belangrijk om een balans te vinden tussen kwaliteit en prijs. Een te goedkope optie kan mogelijk minder veiligheidsvoorzieningen hebben of van lagere kwaliteit zijn, terwijl een te dure optie mogelijk functies biedt die je niet nodig hebt. Door de prijs te controleren, kun je een stopcontact verwarming vinden die past binnen je budget zonder in te leveren op kwaliteit en veiligheid.

Prijs

Veel gestelde vragen

Wat is keramische verwarming?

Keramische verwarming maakt gebruik van een verwarmingselement dat is gemaakt van keramisch materiaal, meestal gebouwd in de vorm van een verwarmingsplaat of -kern. Deze keramische verwarming wordt snel warm wanneer er elektriciteit doorheen wordt geleid. De warmte wordt vervolgens gelijkmatig verspreid in de ruimte door convectie of ventilatie. Keramische verwarming wordt vaak geprezen vanwege de efficiëntie, snelle opwarmtijd en gelijkmatige warmteverdeling.

Wat is een stopcontact kachel?

Een stopcontactkachel, ook bekend als een stopcontact verwarming of draagbare elektrische kachel, is een compacte verwarmingsunit die direct in een standaard stopcontact kan worden gestoken. Deze kachels zijn meestal ontworpen voor kleinere ruimtes of als aanvullende verwarmingsoptie. Stopcontactkachels zijn vaak draagbaar en gemakkelijk te verplaatsen van de ene naar de andere ruimte, waardoor ze flexibel zijn voor gebruik in verschillende delen van een huis of kantoor. Ze zijn populair vanwege hun gebruiksgemak en snelle warmteafgifte.

Hoeveel energie verbruikt een stopcontactverwarming?

Het energieverbruik van een stopcontact verwarming kan variëren, dit type electrische verwarming zijn in principe ontworpen om energiezuinig te zijn.

Is een stopcontactverwarming veilig om te gebruiken?

Over het algemeen zijn stopcontactverwarmingen veilig, maar het is belangrijk om te zorgen voor voldoende ventilatie is ander blijft de verwarmde lucht in het apparaat hangen wat kan lijden tot oververhitting. en om het apparaat niet te bedekken tijdens gebruik om oververhitting te voorkomen.

Kan ik een stopcontactverwarming continu laten draaien?

Hoewel veel stopcontactverwarmingen zijn ontworpen voor continu gebruik, is het toch verstandig om ze niet onnodig lang onbeheerd achter te laten om brandgevaar te voorkomen. Zo kun je voorkomen dat de verwarmde lucht blijft hangen in het apparaat.

Hoeveel oppervlakte kan een stopcontactverwarming verwarmen?

De verwarmingscapaciteit van een stopcontactverwarming varieert afhankelijk van het model. Het is goed om te beseffen dat een stopcontact verwarming niet de centrale verwarming kan vervangen. Je kunt het zien als een aanvulling op je cv

Kan ik een stopcontactverwarming gebruiken in vochtige ruimtes zoals de badkamer?

Niet alle stopcontactverwarmingen zijn geschikt voor vochtige ruimtes. Kies een model dat specifiek is ontworpen voor gebruik in de badkamer.

Kan ik een stopcontactverwarming gebruiken om een hele kamer te verwarmen?

Stopcontactverwarmingen zijn meestal bedoeld als aanvullende verwarming en zijn niet ontworpen om een hele kamer te verwarmen. Voor grotere ruimtes zijn andere verwarmingsoplossingen meer geschikt.

Waarom een stopcontact verwarming tfc?

In de winter behoren koude voeten tot een van de meest voorkomende klachten thuis. Gelukkig biedt de moderne technologie oplossingen, zoals keramische kachels. Deze elektrische kachels zijn perfect voor degenen met gevoelige luchtwegen, omdat ze emissievrije warmte produceren.

Andere interessante modellen

Trotec stopcontact verwarming tfc

De stopcontact verwarming TFC 1 van Trotec is een slimme en handige oplossing voor wie op zoek is naar compacte en efficiënte warmte in huis. Met zijn slanke ontwerp en eenvoudige installatie is de stopcontact verwarming TFC 1 ideaal voor het snel verwarmen van kleine ruimtes, zoals de slaapkamer, woonkamer of kantoor.

De stopcontact verwarming TFC 1 is ontworpen met gebruiksgemak in gedachten. Dankzij het plug-and-play ontwerp kan hij eenvoudig in een standaard stopcontact worden gestoken, waardoor je direct kunt genieten van de warmte die hij biedt. Met zijn compacte formaat en geruisloze werking is de stopcontact verwarming TFC 1 ook perfect voor gebruik 's nachts, zonder dat hij je slaap verstoort.

Veiligheid staat voorop bij de stopcontact verwarming TFC 1. Met ingebouwde beveiligingsfuncties, zoals oververhittingsbescherming, kun je met een gerust hart genieten van de warmte die hij biedt, wetende dat je huis veilig is.

Kortom, de stopcontact verwarming TFC 1 van Trotec is een handige en betrouwbare oplossing voor wie op zoek is naar snelle en effectieve warmte, waar en wanneer je het nodig hebt.

Eurom Heat plug in

De Eurom Heat plug In is een effectieve mini-verwarming die rechtstreeks in het stopcontact kan worden gestoken, waardoor het ideaal is voor gebruik in kleine ruimtes. Met een eco-stand biedt het ook een energiezuinige optie.

Voor wie onderweg is, is de Handy Heater een handige oplossing. Deze keramische kachel past gemakkelijk in een koffer en biedt toch krachtige warmte. Of je nu thuis bent of onderweg, elektrische verwarming is een praktische keuze om de kou te bestrijden en comfort te bieden.

Wat is de beste geteste stopcontact verwarming?

Nu je helemaal op de hoogte bent van alles rondom stopcontact verwarmingen, kun je een weloverwogen keuze maken die aansluit op jouw wensen en behoeften. Hieronder nogmaals de top vier:

 1. Mozy AD 7726
 2. VERK stopcontact verwarming
 3. TROTEC stopcontact verwarming tfc 1
 4. Ecom stopcontact verwarming

Top 4 beste stopcontact verwarming tfc

Misschien vind je dit ook interessant?


Over de schrijver
Reactie plaatsen